Počet záznamov: 1
7 najväčších hotelierskych omylov
Názov 7 najväčších hotelierskych omylov . 2: prevádzková slepota Autorské údaje Richard Mištík Autor Mištík Richard Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 7, č. jeseň (2013), s. 40-42. - Žilina : Direct press, 2013. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Heslá hotely * zariadenia ubytovacie * reštaurácie * služby * hygiena * zamestnanci * personál * manažéri * komunikácia * kontrola Anotácia Kritérium vstupu do hotela - funkčnosť a čistota. Požiadavky na hotelové izby. Hygiena v reštaurácii, chuť jedál a rýchlosť obsluhy. Odstránenie technických nedostatkov. Medziľudská interakcia. Vhodné správanie personálu. Očakávania zákazníkov. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2013: jar-zima
článok
Počet záznamov: 1