Počet záznamov: 1  

Trendy v aplikovaní štatistických metód pri zlepšovaní kvality IV. (2013)

  1. Názov Trendy v aplikovaní štatistických metód pri zlepšovaní kvality IV. (2013) [elektronický zdroj] : zborník príspevkov zo IV. medzinárodnej vedeckej konferencie konanej na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach : 19.6.2013 Malá Ida, Slovenská republika
    Autorské údajeedičný výbor: Marek Andrejkovič, recenzenti: Michal Tkáč, Aurel Sloboda
    Ďalší autori Andrejkovič Marek (Vedecký redaktor) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Tkáč Michal (Recenzent) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Sloboda Aurel (Recenzent)
    Akcia/Korporácia Trendy v aplikovaní štatistických metód pri zlepšovaní kvality . Medzinárodná vedecká konferencia , 4. , Malá Ida, Slovensko , 19.6.2013
    Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra hospodárskej informatiky a matematiky
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2013. - CD-ROM [91 s., 4,27 AH]
    ISBN978-80-225-3613-4
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 519.2 - Pravdepodobnosť a matematická štatistika
    Heslá metódy matematicko-štatistické * metódy štatistické * kvalita * manažment finančný
    Kategória EPCRedakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.3, z toho voľných 2, prezenčne 1
    Odkazy (10) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra874032, 874033, 874453
    Archív EPCE13 01218-001, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.3 MBz IP adresy EU po prihlásení
    elektronická kniha

    elektronická kniha

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    874032SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    874033SEKSklad knižničného fonduvoľný
    874453SEKSklad knižničného fonduvoľný
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.