Počet záznamov: 1  

Hlavní podsystémy produkce potravin a jejich význam pro obyvatelstvo státu

  1. Názov Hlavní podsystémy produkce potravin a jejich význam pro obyvatelstvo státu
    Súbežný názovMajor subsystems of food production and their importance for the population
    Autorské údajeJaromír Novák
    Autor Novák Jaromír
    Zdrojový dokument Globalizácia a jej sociálno-ekonomické dôsledky '13 : recenzovaný zborník [príspevkov] z medzinárodnej vedeckej konferencie : vydaný ako mimoriadne číslo elektronického časopisu Podniková ekonomika a manažment : Rajecké Teplice 9. - 10. október 2013. S. 507-516. - [Žilina] : [Katedra ekonomiky Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinskej univerzity], [2013]. ISSN 1336-5878
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá poľnohospodárstvo * agropotravinárstvo * spotreba potravín * výživa * priemysel potravinársky * ceny * bezpečnosť potravinová
    AnotáciaEurópske a svetové problémy v poľnohospodárstve. Produkcia potravín a akým spôsobom je dnes produkcia potravín riadená. Rast cien potravín a potravinová bezpečnosť.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.