Počet záznamov: 1  

Evaluation of the quality and accuracy of labelling of selected food products - honey

  1. Názov Evaluation of the quality and accuracy of labelling of selected food products - honey
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 II. : [zborník]. S. 235-248 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3755-1
    Výstup z projektu KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí
    PoznámkyKEGA 017EU-4/2013
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Heslá tovar * tovar poľnohospodársky * potravinárstvo * kvalita tovaru * testovanie výrobkov * tovaroznalectvo
    AnotáciaVýsledky kontroly kvality medov vykonaných Obchodnou inšpekciou v Poľsku. Najčastejšie kvalitatívne chyby a základné nedostatky v označovaní na obaloch a informácie zavádzajúce spotrebiteľov.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 01634-018, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti423.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.