Počet záznamov: 1
Analýza vývoja odvetvia reštauračných služieb na Slovensku
Názov Analýza vývoja odvetvia reštauračných služieb na Slovensku Súbežný názov Analysis of the restaurant industry development in Slovakia Autorské údaje Linda Síbertová Autor Síbertová Linda EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku VII. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. [S. 1-8][CD-ROM]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3725-4 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá reštaurácie * služby * Slovensko Anotácia Príspevok charakterizuje odvetvie reštauračných služieb na Slovensku, identifikuje v súčasnosti prevládajúce trendy a prostredníctvom vybraných ukazovateľov analyzuje vývoj odvetvia a predpovedá jeho ďalšie smerovanie. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E13 01509-054, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Archív publikačnej činnosti 432.6 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1