Počet záznamov: 1  

Vývoj potravinárskeho priemyslu v SR v pokrízovom období

  1. Názov Vývoj potravinárskeho priemyslu v SR v pokrízovom období
    Súbežný názovDevelopment of food industry in Slovakia in the post-crisis period
    Autorské údajeMiroslav Grznár
    Autor Grznár Miroslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Krízový manažment podniku : recenzovaný zborník vedeckých statí. S. 16-25. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3753-7
    Výstup z projektu VEGA 1/0466/11 Krízový manažment podniku
    PoznámkyVEGA 1/0466/11
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá priemysel potravinársky * kríza * výroba * zamestnanosť * mzdy * tržby * Slovensko
    AnotáciaVývoj slovenského potravinárskeho priemyslu v období rokov 2005-2012. Analýza podnikov v pododboroch potravinárskeho priemyslu a ich vyrovnanie s krízovými javmi. Smer vývoja v súčasnosti.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 02141-014, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.