Počet záznamov: 1  

Innovation and Industry Structure Relationship: Evidence from Slovak Food Industry

  1. Názov Innovation and Industry Structure Relationship: Evidence from Slovak Food Industry
    Preklad názvuVzťah inovácií a priemyslenej štruktúry: Evidencia na základe potravinárskeho priemyslu na Slovensku
    Autorské údajeAneta Bobenič Hintošová, Michaela Bruothová, Lucia Demjanová
    Autor Bobenič Hintošová Aneta EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Spoluautori Bruothová Michaela EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Demjanová Lucia EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Zdrojový dokument Interdisciplinarity in theory and practice : journal for presentation of interdisciplinary approaches in various fields. Nr. 2 (2013), pp. 38-40 online. - Arad : Adoram, 2013. ISSN 2344-2409
    PoznámkyVEGA 1/0328/13
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaRumunsko
    Systematika 330.341.4 - Štruktúrne zmeny
    Heslá inovácia * štruktúra vnútroodvetvová * priemysel potravinársky * Slovensko * koncentrácia * input-output
    AnotáciaVzťah medzi inovačnou aktivitou a štruktúrou priemyslu v podmienkach potravinárskeho priemyslu na Slovensku. Faktory vplyvu: počet podnikov v odvetví, ich veľkosť a koncentrácia. Inovačná aktivita meraná input output indikátormi. Potvrdenie klasickej Schumpeterovej hypotézy.
    URLhttp://www.itpb.eu/index.php/ct-menu-item-3/15-economics/60-innovation-and-industry-structure-relationship-evidence-from-slovak-food-industry
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 00546-001, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2013: Nr. 2

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.