Počet záznamov: 1  

Analýza faktorov zvyšujúcich odolnosť podniku voči kríze

  1. Názov Analýza faktorov zvyšujúcich odolnosť podniku voči kríze : priebežné výsledky riešenia grantovej úlohy VEGA č. 1/0396/13 : zborník vedeckých statí
    Autorské údajeredakčné a zostaviteľské práce Eduard Hyránek, Ladislav Nagy, Daniela Sovíková, vedecký recenzent Elena Fetisovová
    Ďalší autori Hyránek Eduard (Zostavovateľ / Kompilátor) EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Nagy Ladislav (Zostavovateľ / Kompilátor) EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Sovíková Daniela (Zostavovateľ / Kompilátor) EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Fetisovová Elena (Recenzent) EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Korporácia Fakulta podnikového manažmentu EU . Katedra podnikových financií
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2013. - 55 s. [3,03 AH]
    ISBN978-80-225-3782-7
    PoznámkyVEGA 1/0396/13
    Iné súvisiace práce Analýza faktorov zvyšujúcich odolnosť podniku voči kríze : zborník vedeckých statí : výsledky riešenia grantovej úlohy VEGA č. 1/0396/13 / Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 ; Zalai Karol ; Hyránek Eduard ; Nagy Ladislav ; Fetisovová Elena ; Miková Oľga ; Fakulta podnikového manažmentu EU Katedra podnikových financií
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.15 - Finančné hospodárstvo v podniku
    Heslá kríza finančná * kríza hospodárska * stabilita finančná
    Kategória EPCRedakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Odkazy (9) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra874922, 875374
    Archív EPCE13 01679-001, originál dokumentu

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    874922SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    875374SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.