Počet záznamov: 1  

Súčasné atribúty udržiavania kvality mlieka v aspektoch významu dojenia a získavania mlieka

  1. Názov Súčasné atribúty udržiavania kvality mlieka v aspektoch významu dojenia a získavania mlieka
    Autorské údajeJanka Sudzinová, Peter Haščík, Michal Stričík
    Autor Sudzinová Janka
    Spoluautori Haščík Peter
    Stričík Michal EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Zdrojový dokumentSlovenský chov : odborný mesačník pre chovateľov hospodárskych zvierat a veterinárov. Roč. 18, č. 12 (2013), s. 32-33. - Lužianky : Slovenský CHOV, 2013. ISSN 1335-1990
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.512 - Výrobné plány. Určenie poradia pracovných postupov. Routing
    Heslá mlieko * kvalita * kvalita potravín * technológia * postupy pracovné
    AnotáciaV súčasnosti sa vynakladajú nemalé prostriedky na stavby nových dojárni, nákup techniky a technológie dojenia, identifikačných systémov a pod. Ich využiteľnosť je závislá od schopnosti človeka nastaviť tieto systémy správne s dôrazom na potreby dojnice a vhodne ich prevádzkovať. To, do akej miery sa nové zariadenia a technické vymoženosti premietajú do kvality mlieka, je aj otázka využívania poznatkov výskumu.
    Kategória EPCOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 01944-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.