Počet záznamov: 1  

Kvalita potravinárskych produktov a jej zabezpečenie zavádzaním systémov manažérstva

  1. Názov Kvalita potravinárskych produktov a jej zabezpečenie zavádzaním systémov manažérstva : diplomová práca
    Autorské údajeJana Kružliaková, školiteľ: Marta Karkalíková
    Autor Kružliaková Jana
    Ďalší autori Karkalíková Marta (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2014. - 72 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra880524

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.