Počet záznamov: 1
Kvalita potravinárskych produktov a jej zabezpečenie zavádzaním systémov manažérstva
Názov Kvalita potravinárskych produktov a jej zabezpečenie zavádzaním systémov manažérstva : diplomová práca Autorské údaje Jana Kružliaková, školiteľ: Marta Karkalíková Autor Kružliaková Jana Ďalší autori Karkalíková Marta (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2014. - 72 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 880524
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1