Počet záznamov: 1
Ekonomická výkonnosť slovenského potravinárstva v kontexte EÚ
Názov Ekonomická výkonnosť slovenského potravinárstva v kontexte EÚ Súbežný názov Economic performance Slovak food industry in the EU context Autorské údaje Miroslav Grznár Autor Grznár Miroslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 61-69. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6 Výstup z projektu VEGA 1/0026/12 Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR
Poznámky VEGA 1/0026/12 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potravinárstvo * Slovensko * Európska únia * spotreba * konkurencieschopnosť * dovoz * vývoz Anotácia Potravinársky priemysel v EÚ a v SR. Segmentácia krajín EÚ podľa objemu hrubej potravinárskej produkcie zaraďuje SR do posledného segmentu. Produkciu významne ovplyvňuje objem fixného kapitálu a výrobná spotreba. Pozitívny je rýchly rast potravinárskej produkcie na Slovensku. Slovenský potravinársky priemysel stráca svoje konkurenčné pozície, čo sa prejavuje najmä rýchlejším rastom dovozu ako vývozu. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 00259-008, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1