Počet záznamov: 1
Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR
Názov Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR Súbežný názov Revenue management in food industry in Slovak Republic Autorské údaje Katarína Remeňová Autor Remeňová Katarína EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 102-107. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.53 - Cenová politika Heslá potravinárstvo * manažment * tržby * diferenciácia cenová Anotácia Manažment tržieb prostredníctvom cenovej optimalizácie ponúka dynamické nástroje riadenia príjmov podniku. Využívajú ho spoločnosti po celom svete, ktorých produkty obsahujú vysoké fixné náklady a súčasne strácajú svoju hodnotu v krátkom časovom úseku. Príspevok sa venuje využitiu nástroja cenovej diferenciácie v manažmente tržieb potravinárskych podnikov, ktorých produkty spĺňajú kľúčovú charakteristiku - prepad hodnoty produktu po termíne jeho použiteľnosti. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 00259-014, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1