Počet záznamov: 1  

Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR

  1. Názov Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR
    Súbežný názovRevenue management in food industry in Slovak Republic
    Autorské údajeKatarína Remeňová
    Autor Remeňová Katarína EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 102-107. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.53 - Cenová politika
    Heslá potravinárstvo * manažment * tržby * diferenciácia cenová
    AnotáciaManažment tržieb prostredníctvom cenovej optimalizácie ponúka dynamické nástroje riadenia príjmov podniku. Využívajú ho spoločnosti po celom svete, ktorých produkty obsahujú vysoké fixné náklady a súčasne strácajú svoju hodnotu v krátkom časovom úseku. Príspevok sa venuje využitiu nástroja cenovej diferenciácie v manažmente tržieb potravinárskych podnikov, ktorých produkty spĺňajú kľúčovú charakteristiku - prepad hodnoty produktu po termíne jeho použiteľnosti.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 00259-014, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.