Počet záznamov: 1
A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality
Názov A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality Preklad názvu Analýza všeobecnej rovnováhy v potravinárskom priemysle so zreteľom na kvalitu potravín Autorské údaje Pu-Yan Nie, You-Hua Chen Autor Nie Pu-Yan Spoluautori Chen You-Hua Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 60, no. 7 (2014), s. 301-308. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2014. ISSN 0139-570X Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá rovnováha dynamická * bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * priemysel potravinársky * regulácia trhu Anotácia Model dynamickej rovnováhy na základe množstva a kvality potravín. Dopady konkurencie na ceny, výkon, zisk a sociálny blahobyt. Tri závery výskumu: Vyššia konkurencia znižuje kvalitu potravín; Regulácie zvyšujú kvalitu len krátkodobo; Dopady (negatívne) regulácie znášajú výhradne výrobcovia, spotrebitelia profitujú. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2014: 7-12
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 132.2 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1