Počet záznamov: 1  

Metodický postup spracovania akreditačného spisu v študijných odboroch 3.3.16 Ekonomika a manažment podniku a 3.3.9 Obchodné podnikanie na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach

  1. Názov Metodický postup spracovania akreditačného spisu v študijných odboroch 3.3.16 Ekonomika a manažment podniku a 3.3.9 Obchodné podnikanie na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach [elektronický zdroj]
    Autorské údajeMichal Tkáč, Vanda Lieskovská, Pavol Andrejovský, recenzenti: Milan Majerník, Bohuslava Mihalčová, Zuzana Hajduová
    Autor Tkáč Michal EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Spoluautori Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Andrejovský Pavol EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Ďalší autori Majerník Milan (Recenzent) EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Mihalčová Bohuslava (Recenzent) EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Hajduová Zuzana (Recenzent) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave . Podnikovohospodárska fakulta so sídlom v Košiciach
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2014. - CD-ROM [30 AH]
    Vydanie1. vyd.
    ISBN978-80-225-3880-0
    Druh dokumentupríručky
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 378 - Vysoké školstvo. Vedecká výučba
    Heslá vzdelávanie * vyučovanie * odbory študijné * metodika
    Kategória EPCOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Signatúra881120, 881121
    Archív EPCE14 00818-001, kópia titul. strany

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text vo formáte ZIP24.8 MBverejne dostupné
    elektronická kniha

    elektronická kniha

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    881120SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    881121SEKSklad knižničného fonduvoľný
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.