Počet záznamov: 1  

Princípy fungovania operatívneho kontrolingu v maloobchodnom potravinovom reťazci

  1. Názov Princípy fungovania operatívneho kontrolingu v maloobchodnom potravinovom reťazci
    Súbežný názovThe principles of functioning of operational controlling in the retail food chain.
    Autorské údajeElena Dengová
    Autor Dengová Elena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku VIII. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. [S. 1-7] CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Majtán Miroslav ; Markovič Peter ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-3941-8
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 65.012 - Metódy riadenia podniku a organizácie priemyslu, obchodu a dopravy
    Heslá reťazce obchodné * maloobchod * potraviny * kontroling operatívny
    AnotáciaPrincípy fungovania operatívneho kontrolingu v maloobchodnom potravinovom reťazci majú svoju špecifikáciu. Hlavnou vlastnosťou podľa autorky je tesná naviazanosť troch typov kontrolingu navzájom – pre úspešné zvládanie podpory podnikania a hľadania optimálnej cesty k zvýšeniu zisku a hospodárskemu výsledku, kontroling má sledovať biznis proces komplexne, začínajúc marketingovým prieskumom potenciálnej expanzie, až po konečný predaj tovaru a úhradu záväzkov.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01877-056, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti359.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.