Počet záznamov: 1  

Hodnotenie vysokých škôl nezávislými inštitúciami, analýza postavenia svetových, európskych a slovenských univerzít

  1. Názov Hodnotenie vysokých škôl nezávislými inštitúciami, analýza postavenia svetových, európskych a slovenských univerzít
    Súbežný názovEvaluation of higher education by independent institutions, analysis of the status of world, European and Slovak universities
    Autorské údajeFilip Kováč
    Autor Kováč Filip EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Zdrojový dokument Determinanty formovania znalostnej ekonomiky v kontexte novej hospodárskej stratégie "Európa 2020" : recenzovaný zborník z vedeckého workshopu : Bratislava 21. 11. 2014. S. 36-51 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Gonda Vladimír ; Lennerová Ivana ; Kováč Filip ; Workie Tiruneh Menbere ; Martincová Marta ; Determinanty formovania znalostnej ekonomiky v kontexte novej hospodárskej stratégie "Európa 2020" Vedecký workshop. ISBN 978-80-225-3974-6
    Výstup z projektu VEGA 1/0174/11 Determinanty formovania znalostnej ekonomiky v kontexte novej hospodárskej stratégie "Európa 2020"
    PoznámkyVEGA 1/0174/1
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 378 - Vysoké školstvo. Vedecká výučba
    Heslá vzdelávanie vysokoškolské * kvalita vzdelávania * akreditácia * školy vysoké * univerzity * Slovensko * Európa * Vyšehradská štvorka * svet
    AnotáciaHodnotenie kvality vysokoškolského štúdia na Slovensku. Komplexná akreditácia vysokých škôl. Hodnotenie kvality vysokoškolského štúdia vo svete. Analýza postavenia svetových univerzít. Analýza postavenia európskych univerzít. Analýza postavenia slovenských univerzít v rámci krajín V4.
    Kategória EPCPublikované pozvané príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01225-003, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF539.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.