Počet záznamov: 1
Kvalita a bezpečnosť potravín
Názov Kvalita a bezpečnosť potravín Súbežný názov Food quality and safety Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. S. 52-66 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Lieskovská Vanda ; Čichovský Ludvík ; Kubiš Juraj. ISBN 978-80-225-3964-7 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * systémy kvality * pojmy * definície * normy Anotácia Vymedzenie základných definícií týkajúcich sa kvality i bezpečnosti potravín, popis faktorov vplývajúcich na kvalitu potravín, predstavienie analytického modelu kvality potravín, popis systémov kvality a bezpečnosti potravín implementovaných potravinárskymi podnikmi, ale aj európskeho systému RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01494-005, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 729.7 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1