Počet záznamov: 1
Možnosti označovania regionálnych produktov na Slovensku
Názov Možnosti označovania regionálnych produktov na Slovensku Súbežný názov Possibilities of regional product labelling in Slovakia Autorské údaje Paulína Krnáčová Autor Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2014 : zborník vedeckých statí. S. 272-289 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Drábik Peter ; Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Koudelka Jan. ISBN 978-80-225-3931-9 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Heslá výrobky * služby * značky * regióny Anotácia Regionálne značky označujú výrobky a služby charakteristické pre daný región, odzrkadľujú regionálne tradície a kultúru a garantujú ich pôvod, kvalitu a jedinečnosť. Analýza súčasného stavu v oblasti označovania regionálnych produktov na Slovensku. Na základe dostupných sekundárnych údajov sú vymedzené dostupné možnosti označovania regionálnych produktov na našom území s následnou analýzou ich základných charakteristík, kritérií hodnotenia produktov a certifikačných kritérií. Cieľom príspevku je zhodnotiť úroveň a význam označovania regionálnych produktov, identifikovať silné a slabé stránky tohto typu označovania. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01863-026, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Archív publikačnej činnosti 823.4 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1