Počet záznamov: 1  

Bio produkt v spoločnom stravovaní

  1. Názov Bio produkt v spoločnom stravovaní
    Súbežný názovThe Bio product in catering
    Autorské údajeRoman Staňo, Ladislav Bažó
    Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Spoluautori Bažó Ladislav EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2014 : zborník vedeckých statí. S. 440-447 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Drábik Peter ; Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Koudelka Jan. ISBN 978-80-225-3931-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá stravovanie spoločné * bioprodukty
    AnotáciaPrezentácia možností implementácie bio produktu v spoločnom stravovaní od počiatočnej fázy výberu vhodných bio produktov pre procesy v spoločnom stravovaní až po ich ekologické zhodnotenie v záverečnej fáze.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01863-041, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti387.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.