Počet záznamov: 1
Bio produkt v spoločnom stravovaní
Názov Bio produkt v spoločnom stravovaní Súbežný názov The Bio product in catering Autorské údaje Roman Staňo, Ladislav Bažó Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Spoluautori Bažó Ladislav EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2014 : zborník vedeckých statí. S. 440-447 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Drábik Peter ; Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Koudelka Jan. ISBN 978-80-225-3931-9 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá stravovanie spoločné * bioprodukty Anotácia Prezentácia možností implementácie bio produktu v spoločnom stravovaní od počiatočnej fázy výberu vhodných bio produktov pre procesy v spoločnom stravovaní až po ich ekologické zhodnotenie v záverečnej fáze. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01863-041, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 387.9 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1