Počet záznamov: 1  

Kontrola kvality potravín v Slovenskej republike

  1. Názov Kontrola kvality potravín v Slovenskej republike
    Autorské údajeĽubica Zubaľová
    Autor Zubaľová Ľubica EUBOBFKMO - Katedra medzinárodného obchodu OBF
    Zdrojový dokument Zmeny v spotrebiteľských trendoch a ich odraz v modifikáciách marketingových programov : vybrané vedecké state riešiteľov projektu VEGA číslo 1/1185/12. S. 168-176. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Škorvagová Simona ; Zorkóciová Otília ; Balhar Víťazoslav ; Farkašová Nora. ISBN 978-80-225-4001-8
    Výstup z projektu VEGA 1/1185/12 Zmeny v spotrebiteľských trendoch podmienené dosahmi finančno-hospodárskej (spoločenskej) krízy, ich odraz v modifikáciách marketingových programov podnikateľských subjektov v snahe udržania ich konkurencieschopnosti na medzinárodných trhoch (s aplikáciou na podmienky EÚ s akcentom na SR)
    PoznámkyVEGA 1/1185/12
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny * kvalita potravín * kontrola * legislatíva * Slovensko * Európska únia
    AnotáciaKontrola vnútorného trhu v Slovenskej republike. Kontrola kvality potravín v rámci Európskej únie. Kontrola Slovenskej obchodnej inšpekcie. Kontrola Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR. Kontrola Úradu verejného zdravotníctva SR. Problematické potraviny dovezené na slovenský trh.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01452-014, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.