Počet záznamov: 1  

Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne

  1. Názov Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne
    Autorské údajeAnna Mydlová
    Autor Mydlová Anna
    Zdrojový dokument Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. Roč. 22, č. 1 (2014), s. 26-29. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2014. ISSN 1335-9258
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * meranie * spotreba potravín
    AnotáciaKoncept potravinovej bezpečnosti. Model štyroch pilierov potravinovej bezpečnosti podľa FAO. Meranie a indikátory potravinovej bezpečnosti. Metódy merania spotreby potravín ako jedného z aspektov potravinovej bezpečnosti. Faktory ovplyvňujúce výber potravín a ich spotrebu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2014: 1-3

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF346.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.