Počet záznamov: 1
Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey
Title Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey . 1 Translation Zvyšovanie kvality služieb, ponúkaných stravovacou a hotelovou spoločnosťou na základe prieskumu názorov zákazníkov Author info Szymon Dziuba, Malgorzata A. Jarossová, Agata Konieczna Author Dziuba Szymon Co-authors Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Konieczna Agata Source document Food production improvement, Improving the quality of services offered by the catering and hotel company, on the basis of customer's opinion survey. Pp. 33-52 [1 AH]. - Celje : Faculty of Logistics, University of Maribor, 2014 / Szołtysek Katarzyna ; Šatanová Anna. ISBN 978-961-6562-95-9 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind rozpis článkov z kníh Language English Country of Edition Poland systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Keywords analýzy * manufaktúry * priemysel potravinársky * hotelierstvo * gastronómia * mienka verejná * priemysel potravinársky * kvalita potravín Public work category Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E14 01389-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1