Počet záznamov: 1  

Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey

  1. Názov Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey . 1
    Preklad názvuZvyšovanie kvality služieb, ponúkaných stravovacou a hotelovou spoločnosťou na základe prieskumu názorov zákazníkov
    Autorské údajeSzymon Dziuba, Malgorzata A. Jarossová, Agata Konieczna
    Autor Dziuba Szymon
    Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Konieczna Agata
    Zdrojový dokumentFood production improvement, Improving the quality of services offered by the catering and hotel company, on the basis of customer's opinion survey. Pp. 33-52 [1 AH]. - Celje : Faculty of Logistics, University of Maribor, 2014 / Szołtysek Katarzyna ; Šatanová Anna. ISBN 978-961-6562-95-9
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov z kníh
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá analýzy * manufaktúry * priemysel potravinársky * hotelierstvo * gastronómia * mienka verejná * priemysel potravinársky * kvalita potravín
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01389-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.