Počet záznamov: 1
Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey
Názov Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey . 1 Preklad názvu Zvyšovanie kvality služieb, ponúkaných stravovacou a hotelovou spoločnosťou na základe prieskumu názorov zákazníkov Autorské údaje Szymon Dziuba, Malgorzata A. Jarossová, Agata Konieczna Autor Dziuba Szymon Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Konieczna Agata Zdrojový dokument Food production improvement, Improving the quality of services offered by the catering and hotel company, on the basis of customer's opinion survey. Pp. 33-52 [1 AH]. - Celje : Faculty of Logistics, University of Maribor, 2014 / Szołtysek Katarzyna ; Šatanová Anna. ISBN 978-961-6562-95-9 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov z kníh Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Poľsko Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá analýzy * manufaktúry * priemysel potravinársky * hotelierstvo * gastronómia * mienka verejná * priemysel potravinársky * kvalita potravín Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01389-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1