Počet záznamov: 1  

Uplatňovanie systémov riadenia kvality v slovenských subjektoch a ich dopad na potravinovú bezpečnosť

  1. Názov Uplatňovanie systémov riadenia kvality v slovenských subjektoch a ich dopad na potravinovú bezpečnosť
    Súbežný názovImplementation of quality managerial systems in Slovak enterprises and its influence of food safety
    Autorské údajeZuzana Kapsdorferová, Mária Kadlečíková
    Autor Kapsdorferová Zuzana
    Spoluautori Kadlečíková Mária
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 14, č. 1 (2014), s. 66-77 online. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2014. ISSN 1338-6336
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá podnik * riadenie kvality * riadenie procesné * systém riadenia kvality * bezpečnosť potravinová
    AnotáciaŤažiskom predkladaného vedeckého článku je spoznať úroveň uplatňovania komplexného riadenia kvality v slovenských podnikoch a spoznať dôvody a prínosy používania systémov riadenia kvality v rámci ich podnikateľských aktivít. Výhody uplatňovania systémov riadenia kvality v podnikoch. Vplyv systémov riadenia kvality na potravinovú bezpečnosť.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2014: 1

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF488.3 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.