Počet záznamov: 1  

Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi

  1. Názov Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi
    Preklad názvuTraditional and regional foods: consumers`knowledge about their labels
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová, Veronika Pazúriková
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Pazúriková Veronika
    Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 28 (2014), s. 520-536. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá kvalita tovaru * kvalita výrobkov * značky kvality * značky výrobné * značky výrobkov * výrobky poľnohospodárske * potraviny * politika sortimentná * politika spotrebiteľská
    AnotáciaZákladné pojmy týkajúce sa tradičných a regionálnych poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Slovenské potraviny s chráneným zemepisným označením, s chráneným označením pôvodu a označené ako zaručená špecialita.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01591-007, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2014: 25-28

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.