Počet záznamov: 1  

Nové trendy v oblasti potravín

  1. Názov Nové trendy v oblasti potravín
    Autorské údajeVanda Rogovská
    Autor Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument MMK 2014 : recenzovaný sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník V. : 15. - 19. prosince 2014 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661423. S. 598-607 CD-ROM. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2014 ; MMK 2014 Mezinárodní vědecká konference. ISBN 978-80-87952-07-8
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie * regióny * rozvoj trvalo udržateľný * Taliansko * Slovensko
    AnotáciaSúhrnný pohľad na hnutie Slow Food, ktoré vzniklo v roku 1989 v Taliansku ako jedno z mnohých hnutí a iniciatív hľadajúcich alternatívu k neudržateľným trendom súčasnej kultúry stredného prúdu, resp. rýchlej spotrebnej spoločnosti. Cieľom hnutia Slow Food je vytvorenie novej "gastronomickej vedy" a "nového modelu" v oblasti potravinových systémov. Charakterizácia pobočky Slow Food na Slovensku a návrh opatrení na rozšírenie a zviditeľnenie jej aktivít. Príspevok je komplexnou štúdiou zameranou na problematiku Slow Food, ktorá mapuje aktivity hnutia od vzniku až po súčasnosť.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01641-006, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF787.5 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.