Počet záznamov: 1  

Treba kalkulovať?

  1. Názov Treba kalkulovať? : hľadanie ekonomického zdravia hotela
    Autorské údajeZuzana Šedivá
    Autor Šedivá Zuzana
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 9, č. jar (2015), s. 32-38. - Žilina : Direct press, 2015. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.15 - Finančné hospodárstvo v podniku
    Heslá manažment finančný * riadenie finančné * ceny * kalkulácia cenová * kalkulácia nákladov * tržby * ubytovanie * stravovanie spoločné * hotely
    AnotáciaFinančný manažment hotela. Benchmarking - porovnávanie ukazovateľov. Úloha kalkulovania. Základom predajnej ceny prechodného ubytovania je nákladová cena. Nákladová cena nie je predajná cena. Riadenie tržieb. Ceny stravovacích služieb.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2015: jar-zima

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.