Počet záznamov: 1  

Prísnejšie pravidlá označovania pôvodu mäsa

  1. Názov Prísnejšie pravidlá označovania pôvodu mäsa
    Zdrojový dokument Obchod : marketing, retail, FMCG. Roč. 20, č. 2 (2015), s. 14. - Bratislava : MAFRA, 2015. ISSN 1335-2008
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Heslá mäso * označovanie tovarov * Európska únia
    AnotáciaVýrobcovia mäsa v EÚ sú od 1. apríla povinní uvádzať na obaloch krajinu pôvodu. Popri hovädzom mäse sa nariadenie vzťahuje už aj na bravčové, ovčie, kozie a hydinové mäso. Čo musí obsahovať etiketa. Hrozba sankcií.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2015: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.