Počet záznamov: 1  

Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu

  1. Názov Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu
    Autorské údajeMarek Legéň, Tomasz Rogacz
    Autor Legéň Marek (Autor interview)
    Spoluautori Rogacz Tomasz (Účastník interview)
    Zdrojový dokument Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 25, č. 20 (21. mája 2015), s. 16-18. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá firmy * kvalita * potraviny * reštaurácie * siete obchodné * Slovensko
    AnotáciaRozhovor so šéfom McDonald`su pre Česko a Slovensko Tomaszom Rogaczom o situácii na slovenskom trhu, o novom segmente zákazníkov, o trende čerstvých a zdravých potravín, o výbere dodávateľov, o vzťahu Slovákov k fastfoodu, o lokálnej chuti a ponuke, o reštaurácii budúcnosti, o zavádzaní nových technológií do systému objednávania.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2015: 11-20 + 4 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.