Počet záznamov: 1  

Možnosti  vývoja  trhu tradičných a regionálnych potravín na Slovensku

  1. Názov Možnosti  vývoja  trhu tradičných a regionálnych potravín na Slovensku : bakalárska práca
    Autorské údajeBarbara Zsigraiová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Zsigraiová Barbara
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2015. - 64 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra887101

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.5 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.