Počet záznamov: 1
Podpora regionálnych potravín a ich dopad na regionálny rozvoj BSK
Názov Podpora regionálnych potravín a ich dopad na regionálny rozvoj BSK : bakalárska práca Autorské údaje Veronika Šupolová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Šupolová Veronika Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2015. - 60 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 887100
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 537.1 KB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 1.8 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1