Počet záznamov: 1  

Dopyt a ponuka informácií o potravinách

  1. Názov Dopyt a ponuka informácií o potravinách
    Súbežný názovDemand and supply of food information
    Autorské údajeTatiana Košútová
    Autor Košútová Tatiana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Aktuálne trendy v informačnej spoločnosti 2015 : zborník vedeckých statí. S. 84-88 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Hlavatý Ivan ; Červenka Peter ; Pólya Attila ; Hasan Jamal. ISBN 978-80-225-4110-7
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy
    Heslá potraviny * informácie * dopyt * ponuka * spotrebitelia
    AnotáciaStručná analýza dopytu po informáciách o potravinách z pohľadu spotrebiteľov na jednej strane a ponuky informácií v danej oblasti podľa platnej legislatívy. Výsledky dotazníkového prieskumu
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 00570-008, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF377.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.