Počet záznamov: 1  

Bariéry a možnosti rozvoja vinohradníctva a vinárstva na Slovensku

  1. Názov Bariéry a možnosti rozvoja vinohradníctva a vinárstva na Slovensku
    Súbežný názovBarriers and possibilities of development of viticulture and viniculture in Slovakia
    Autorské údajePaulína Krnáčová, Dominika Puková
    Autor Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Puková Dominika
    Zdrojový dokument Aktuálne trendy v informačnej spoločnosti 2015 : zborník vedeckých statí. S. 89-94 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Hlavatý Ivan ; Červenka Peter ; Pólya Attila ; Hasan Jamal. ISBN 978-80-225-4110-7
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 633/635 - Poľné plodiny. Ovocinárstvo. Záhradkárstvo
    Heslá vinohradníctvo * výroba * víno * Slovensko
    AnotáciaVinohradníctvo a vinárstvo na Slovensku môžeme vďaka ich dlhodobej histórii považovať za jeden zo symbolov slovenskej krajiny. Je to niečo, čo vytvára predstavu krajinného obrazu a špecifikum tradičného slovenského remesla. Najväčšie bariéry rozvoja a ochrany vinohradníctva a vinárstva na Slovensku. Hoci v posledných rokoch došlo k výraznému zlepšeniu, stále môžeme marketing slovenských vín, resp. vinárstiev, a ich propagáciu považovať za slabú stránku slovenských vinohradníkov a vinárov. Aspekty pre rozvoj a ochranu vinohradníctva a vinárstva na Slovensku.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 00570-009, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF351.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.