Počet záznamov: 1
Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska
Názov Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska Autorské údaje Ivan Masár Autor Masár Ivan Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 14, č. 4 (2014), s. 97-98 online. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2014. ISSN 1338-6336 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potravinárstvo * Švajčiarsko Anotácia Švajčiarsky potravinársky priemysel takmer výhradne poháňajú odvetvia, ktoré väčšinu surovinových zdrojov získavajú v zahraničí (napr. kakaové bôby, cukor, rastlinné oleje, škrob, káva) alebo používajú vstupy nepoľnohospodárskeho pôvodu z domácich zdrojov (napr. minerálnu vodu, mlieko). V období rokov 2001-2011 rástol obrat cukrovinkárskeho priemyslu v priemere o 10 % ročne. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2014: 4
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 156.7 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1