Počet záznamov: 1  

Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska

  1. Názov Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska
    Autorské údajeIvan Masár
    Autor Masár Ivan
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 14, č. 4 (2014), s. 97-98 online. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2014. ISSN 1338-6336
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potravinárstvo * Švajčiarsko
    AnotáciaŠvajčiarsky potravinársky priemysel takmer výhradne poháňajú odvetvia, ktoré väčšinu surovinových zdrojov získavajú v zahraničí (napr. kakaové bôby, cukor, rastlinné oleje, škrob, káva) alebo používajú vstupy nepoľnohospodárskeho pôvodu z domácich zdrojov (napr. minerálnu vodu, mlieko). V období rokov 2001-2011 rástol obrat cukrovinkárskeho priemyslu v priemere o 10 % ročne.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2014: 4

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF156.7 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.