Počet záznamov: 1
Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains
Názov Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains Preklad názvu Verejný postoj ku GM potravinám. Vyvažovanie rizík a ziskov Autorské údaje John Hudson, Anetta Čaplánová, Marcel Novák Autor Hudson John Spoluautori Čaplánová Anetta EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH Novák Marcel EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH Zdrojový dokument Appetite. Vol. 92 (2015), pp. 303-313 online. - London : Elsevier Applied Science. ISSN 1095-8304 Poznámky Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Veľká Británia Systematika 316.6 - Sociálne správanie. Psychologická sociológia. Sociálna psychológia Heslá potraviny modifikované geneticky * modernizácia technológie * inžinierstvo génové * rozvoj vedeckotechnický * mienka verejná Anotácia Faktory tvorby názoru verejnosti na geneticky modifikované potraviny. Sociánoekonomické faktory, vnímanie prirodzenosti produktu a vplyvu na životné prostredie a uprednostnenie cisgenézy pred transgenézou. Modelovanie postoja verejnosti k GM potravinám. Vedomosti, vedecké pozadie, vzdelanie rodičov a náboženstvo ako hlavné faktory pri tvorbe povedomia o GM potravinách. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Registrované v WOS Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 01143-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1