Počet záznamov: 1  

Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains

  1. Názov Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains
    Preklad názvuVerejný postoj ku GM potravinám. Vyvažovanie rizík a ziskov
    Autorské údajeJohn Hudson, Anetta Čaplánová, Marcel Novák
    Autor Hudson John
    Spoluautori Čaplánová Anetta EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Novák Marcel EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Zdrojový dokument Appetite. Vol. 92 (2015), pp. 303-313 online. - London : Elsevier Applied Science. ISSN 1095-8304
    PoznámkyRegistrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaVeľká Británia
    Systematika 316.6 - Sociálne správanie. Psychologická sociológia. Sociálna psychológia
    Heslá potraviny modifikované geneticky * modernizácia technológie * inžinierstvo génové * rozvoj vedeckotechnický * mienka verejná
    AnotáciaFaktory tvorby názoru verejnosti na geneticky modifikované potraviny. Sociánoekonomické faktory, vnímanie prirodzenosti produktu a vplyvu na životné prostredie a uprednostnenie cisgenézy pred transgenézou. Modelovanie postoja verejnosti k GM potravinám. Vedomosti, vedecké pozadie, vzdelanie rodičov a náboženstvo ako hlavné faktory pri tvorbe povedomia o GM potravinách.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01143-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.