Počet záznamov: 1  

Řízení jakosti potravinářství

  1. Názov Řízení jakosti potravinářství
    Preklad názvuQuality management in the food industry
    Autorské údajeJan Hrabě, Milan Palát
    Autor Hrabě Jan
    Spoluautori Palát Milan
    Zdrojový dokument Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 5, č. 1-2 (2014), s. 32-40. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2014. ISSN 1804-3836
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * gastronómia * potravinárstvo * riadenie kvality
    AnotáciaSystémový prístup k riadeniu akosti a jeho všeobecné zásady. Ekonomické súvislosti budovania systému manažmentu akosti. Manažment akosti v gastronómii.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2014: 1-2

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.