Počet záznamov: 1  

Bepečnost potravin v České republice

  1. Názov Bepečnost potravin v České republice
    Preklad názvuFood security in Czech Republic
    Autorské údajeEva Lukášková, Zdeněk Málek
    Autor Lukášková Eva
    Spoluautori Málek Zdeněk
    Zdrojový dokument Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 4, č. 2 (2013), s. 61-68. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2013. ISSN 1804-3836
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá Česko * Európska únia * kvalita potravín * politika bezpečnostná * bezpečnosť potravinová
    AnotáciaPojem potravinová bezpečnosť. Faktory ovplyvňujúce potravinovú bezpečnosť. Úloha Európskej únie v systéme bezpečnosti potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2013: 1-2

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.