Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín a ich označovanie

  1. Názov Bezpečnosť potravín a ich označovanie
    Autorské údajeKatarína Remeňová
    Autor Remeňová Katarína EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti I. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 60-70. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Tóth Miroslav ; Tršťanská Alena ; Matušovič Martin. ISBN 978-80-225-4166-4
    PoznámkyVEGA 1/0128/15
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá kvalita potravín * kontrola kvality * bezpečnosť potravinová * označovanie tovarov * Slovensko * Európska únia
    AnotáciaPríspevok sa venuje štatistikám bezpečných potravín a jednotlivým legislatívnym zmenám. Systémy bezpečnosti potravín na globálnej, medzištátnej (štáty EÚ) a národnej úrovni. Silné stránky potravinovej bezpečnosti SR. Systém rýchleho varovania. Krajiny exportu a importu škodlivých organizmov. Kontrola bezpečnosti potravín. Prieskum medzi spotrebiteľmi ohľadom označovania potravín.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01158-007, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.