Počet záznamov: 1
Vplyv potravín na zdravie spotrebiteľa
Názov Vplyv potravín na zdravie spotrebiteľa Súbežný názov The impact of food on consumer health Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 17.9.2015 Bratislava. S. 45-54 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pólya Attila ; Hasan Jamal ; Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4109-1 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá potraviny * výživa * zdravie * chorobnosť * ochrana zdravia Anotácia Potraviny ako zdroj základných živín. Zdravý životný štýl. Chronické neprenosné ochorenia súvisiace so stravou a nesprávnou výživou. Vplyv nesprávnej výživy a nedostatku pohybu na zdravie človeka. Vzťah medzi stravou a obezitou, kardiovaskulárnymi ochoreniami, diabetom 2. typu, rakoviny a osteoporózou. Ekonomické a sociálne opatrenia týkajúce sa chorôb súvisiacich so stravou. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 01598-008, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Archív publikačnej činnosti 393.5 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1