Počet záznamov: 1  

Vplyv potravín na zdravie spotrebiteľa

  1. Názov Vplyv potravín na zdravie spotrebiteľa
    Súbežný názovThe impact of food on consumer health
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 17.9.2015 Bratislava. S. 45-54 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pólya Attila ; Hasan Jamal ; Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4109-1
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potraviny * výživa * zdravie * chorobnosť * ochrana zdravia
    AnotáciaPotraviny ako zdroj základných živín. Zdravý životný štýl. Chronické neprenosné ochorenia súvisiace so stravou a nesprávnou výživou. Vplyv nesprávnej výživy a nedostatku pohybu na zdravie človeka. Vzťah medzi stravou a obezitou, kardiovaskulárnymi ochoreniami, diabetom 2. typu, rakoviny a osteoporózou. Ekonomické a sociálne opatrenia týkajúce sa chorôb súvisiacich so stravou.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01598-008, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti393.5 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.