Počet záznamov: 1  

Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami

  1. Názov Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami
    Súbežný názovProposal of solutions to minimize food waste
    Autorské údajeIngrid Potisková
    Autor Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. S. 86-91 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Dudeková Alena ; Hlavatý Ivan ; Knošková Ľubica ; Leščáková Martina. ISBN 978-80-225-4224-1
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá potraviny * spotreba potravín * produkcia * odpad * hospodárenie s výrobkami * hospodárenie so surovinami * hospodárenie s materiálom
    AnotáciaEurópsky parlament vyzval na uskutočnenie okamžitých kolektívnych opatrení zameraných na zníženie potravinového odpadu o polovicu do roku 2025. Hľadanie spôsobov ako zastaviť trend plytvania s potravinami. Zníženie množstva potravinového odpadu v programe orgánov EÚ.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01720-015, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti188.5 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.