Počet záznamov: 1  

Kritériá atraktívnosti podniku pri posudzovaní žiadosti o investíciu rizikového kapitálu z pohľadu investora

  1. Názov Kritériá atraktívnosti podniku pri posudzovaní žiadosti o investíciu rizikového kapitálu z pohľadu investora
    Súbežný názovInvestor's view on the company's attractiveness during the process of venture capital funding consideration - principal criteria
    Autorské údajeMichaela Strižencová
    Autor Strižencová Michaela EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku IX. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. [S. 1-6] CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Tóth Miroslav ; Markovič Peter ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4145-9
    Výstup z projektu VEGA 1/0042/13 Dopad globálnej ekonomiky a vplyv konsolidácie verejných financií na finančné riadenie podnikateľských subjektov pôsobiacich v SR
    PoznámkyVEGA 1/0042/13
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia
    Heslá podnikatelia * podnik * investori * investovanie * kapitál rizikový * plán podnikateľský
    AnotáciaČo rozhoduje o atraktívnosti spoločnosti pre investora. Investori rizikového kapitálu zohľadňujú pri rozhodovaní o poskytnutí svojej investície podobné kritériá ako bankové inštitúcie, nakoľko sa však budú podieľať nielen na zisku, ale i na riziku, bude ich zaujímať najmä návratnosť investície. Podnikateľský plán a jeho požadované časti. Analýza due diligence.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01759-080, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti144.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.