Počet záznamov: 1  

Enterprise Valuation by Using EVA Method in Slovakia

  1. Názov Enterprise Valuation by Using EVA Method in Slovakia
    Preklad názvuOcenenie podniku použitím metódy EVA na Slovensku
    Autorské údajeZuzana Nižníková, Adela Feranecová, Martina Sabolová, Slavomíra Stašková
    Autor Nižníková Zuzana EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF
    Spoluautori Feranecová Adela EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF
    Sabolová Martina EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF
    Stašková Slavomíra EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Zdrojový dokument EDAMBA 2015 : conference proceedings : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 654-660 CD-ROM. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; Adašková Daša ; Alexy Martin ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4200-5
    PoznámkyPMVP I-15-109-00. - Registrovaný: Web of Science
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.15 - Finančné hospodárstvo v podniku
    Heslá ukazovateľ EVA * analýza hodnotová * hodnota podniku * hodnota pridaná ekonomická
    AnotáciaHistória využitia, charakteristika a komparácia ukazovateľa EVA. Charakteristika vstupných premenných v modeli.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Registrované vWOS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01948-103, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti497.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.