Počet záznamov: 1  

Competitiveness of the food producing enterprises

  1. Názov Competitiveness of the food producing enterprises
    Preklad názvuKonkurencieschopnosť potravinárskych podnikov
    Autorské údajePeter Marinič
    Autor Marinič Peter
    Zdrojový dokument EDAMBA 2015 : conference proceedings : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 590-595 CD-ROM. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; Adašková Daša ; Alexy Martin ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4200-5
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.137 - Konkurencia
    Heslá konkurencieschopnosť * podnik * potravinárstvo * výkonnosť podniku * financie podnikové * kvalita * spokojnosť zákazníkov
    Báza dátČLÁNKY

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF638.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.