Počet záznamov: 1  

The Royalty rates as the key parameter of the valuation of the intellectual property to the transfer of intellectual property

  1. Názov The Royalty rates as the key parameter of the valuation of the intellectual property to the transfer of intellectual property
    Preklad názvuMiera Royalty ako ukazovateľ hodnotenia duševného vlastníctva ku transferu duševného vlastníctva
    Autorské údajeJan Havier
    Autor Havier Jan EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument EDAMBA 2015 : conference proceedings : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 265-274 CD-ROM. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; Adašková Daša ; Alexy Martin ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4200-5
    PoznámkyRegistrovaný: Web of Science
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 330.45 - Operačný výskum
    Heslá vlastníctvo duševné * hodnota * transfer technológie * transfer inovácií * metódy
    AnotáciaDefinícia duševného vlastníctva. Transfer duševného vlastníctva a hodnotenie duševného vlastníctva. "Relief from Royalty Method" - metóda kalkulácie ročnej hodnoty duševného vlastníctva. Indexy vhodného množstva rojalít potrebných k transferu duševného vlastníctva.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Registrované vWOS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01948-020, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti842.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.